DE ZWATEC AANPAK
One stop shop solution. Wij geloven in de kracht van doordachte oplossingen en design, fast prototyping en controle hierop om vervolgens snel in (serie)productie te kunnen gaan. De Zwatec aanpak.
one stop shop solution,one,stop,shoping,solution,voordelen,zwatec,aanpak,voordelen zwatec aanpak,almelo,Snelle,doorvoering,aanpassingen,oplossingen,design,fast prototyping,fast,prototyping,controle,serieproductie,serieproducties,
22392
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-22392,stockholm-core-1.0.8,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-3.0.1,ajax_fade,page_not_loaded,menu-animation-underline,header_top_hide_on_mobile,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
Titel Afbeelding

DE ZWATEC AANPAK

VOORDELEN VAN DE ZWATEC AANPAK

Wij geloven in de kracht van doordachte oplossingen en design, fast prototyping en controle hierop om vervolgens snel in (serie)productie te kunnen gaan. Wij hanteren een samenwerkingsverband met onze opdrachtgevers waarbij we opdrachten project- en proces gestuurd benaderen: alleen hierdoor kan een kwalitatief kloppend eindproduct ontstaan.

Wij versimpelen het ontwerp- en productieproces voor onze opdrachtgevers doordat wij het design- en productieproces in eigen hand hebben. Bewust kiezen wij voor één aanspreekpunt voor onze opdrachtgevers.

PROFIJT VOOR ONZE OPDRACHTGEVERS

Eén adres voor engineering én (serie)productie: dit betekent een snelle doorstroming en een korte doorlooptijd (TTM).

Onze opdrachtgevers geven één keer de totale opdracht uit omdat er geen sprake is van tussenpartijen of overdracht tussen engineering en (serie)productie.

Alle stappen vinden uitvoer bij Zwatec:

  • Snelle doorvoering van aanpassingen, dit kan zijn op productievlak of designvlak;
  • Productie mogelijk van een prototype, tot opstart- en serieproductie;
  • Doordat R&D én productie beide door Zwatec gerealiseerd kunnen worden, kan er snel en gedetailleerd gewerkt worden: Dit is een one stop shop solution.

Wij laten u graag kennis maken met de mogelijkheden van mechanisch design engineering. Neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken!

110

% ONDERSCHEIDEND

251

PROJECTEN

178

TEVREDEN KLANTEN

110

% NAUWKEURIG