DIENSTEN
Engineered solutions, Serieproducties, Research and Development en Projectmanagement. Korte realisatietijden en continue verbeteringen.
Engineered,solutions,serieproducties,research,development,projectmanagement
22662
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-22662,stockholm-core-1.0.8,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-3.0.1,ajax_fade,page_not_loaded,menu-animation-underline,header_top_hide_on_mobile,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
Titel Afbeelding

DIENSTEN

ENGINEERED SOLUTIONS

korte realisatietijden en continue verbeteringen

Zwatec heeft een eigen research and development afdeling. De vertrekpunten zijn zeer uiteenlopend: van een potloodschets tot compleet uitgewerkte 3D-tekening. We maken klant specifieke oplossingen, dit kan een oplage van een enkel stuk zijn, kleine oplages of dienen als prototype voor serieproductie.

Zwatec heeft een eigen R&D én fabricagehal, zonder tussenkomst van tussenpartijen. Hierdoor werken R&D en productie efficiënt samen, dit zorgt voor een korte realisatietijd en continue verbetering van het product. Met onze eigen test- en meetapparatuur analyseren wij de protoypes uitvoerig, zodat deze klaar is om in productie te gaan voor grotere oplages.

SERIEPRODUCTIES

ONE STOP SHOP SOLUTION

Naast engineering vindt ook de productie en vervaardiging plaats bij Zwatec, wij maken prototypes maar ook opstart- en serieproducties. Wanneer de R&D is afgerond, kan de productie beginnen. Van concept, naar engineering, naar prototype en de uiteindelijke serieproductie.

Doordat R&D én productie beide door Zwatec gerealiseerd kunnen worden, kan er snel en gedetailleerd gewerkt worden: Dit is een one stop shop solution.

RESEARCH & DEVELOPMENT

DE JUISTE KEUZES EN AFWEGINGEN MAKEN IN HET BELANG VAN DE PRODUCTKWALITEIT

Zwatec heeft een eigen research and development afdeling waar concepten letterlijk vorm krijgen. R&D is erop gericht om processen, ontwerpmethoden, constructieprincipes en (onderdelen) van producten te verbeteren. Dit zijn uiteenlopende vraagstukken, van concrete en afgebakende opdrachten tot het ontwerp van een gloednieuw product.

We stellen op eigen initiatief graag nog hogere producteisen aan de ontwerpen en kijken met inventiviteit naar de gestelde kaders. Zwatec wil de juiste keuzes en afwegingen maken, in het belang van de productkwaliteit. Op deze manier krijgen klanten het product wat ze nodig hebben.

Als engineering- en productiebedrijf moet Zwatec er zeker van zijn dat onze gemaakte producten aan onze eigen hoge eisen voldoen.  Zwatec heeft eigen test- en meetapparatuur om de productie te testen op plaats- en vormtoleranties. De testen en controles gebeuren binnenshuis zodat er continu en snel op kwaliteit gestuurd kan worden.

Onze test- en meetapparatuur bestaat onder andere uit:

  • Geklimatiseerde meetruimte;
  • MAHR 2.5D hoogtemeter;
  • Diverse meetmiddelen.

PROJECTMANAGEMENT

KWALITEITSPROJECTEN BINNEN DE GESTELDE TIJD EN PASSEND BIJ UW BUDGET

Zwatec helpt opdrachtgevers van concept naar realisatie en uiteindelijke productie. Onze opdrachtgevers weten het best wat het product moet kunnen. Zwatec geeft hierbij een aanvullende technisch visie en stelt de nodige (kritische) vragen.

Met projectmanagement geeft Zwatec sturing aan technische projecten zodat het past binnen de gestelde tijd, kwaliteit en geld. Hierbij is Zwatec in nauw contact met onze opdrachtgevers, hun engineers en de technische uitvoerders zodat de opdrachtgever precies het product krijgt waarvoor de opdracht aangenomen is. Een goed geleid project draagt immers bij aan een kwalitatief product.

TECHNICAL SUPPORT

Heeft u behoefte aan (projectgericht) advies of heeft u technische vragen?

Zwatec biedt advies en ondersteuning bij technische vraagstukken. Door ons uitgebreide portfolio, ervaring en netwerk zijn wij in staat een passend technisch consult af te geven.

Denk hierbij aan projectmanagement, het vertalen en verscherpen van technische producteigenschappen of begeleiding van product (door)ontwikkeling.

LAAT ONS U HELPEN

HEEFT U ADVIES OF ONDERSTEUNING NODIG?

Zwatec weet raad met uw technische vraagstukken! Wilt u hierover met ons in gesprek?

NEEM CONTACT MET ONS OP