OVER ONS
Zwatec build to perfection. Zwatec is gespecialiseerd in mechanisch design engineering, we zijn in staat om in korte tijd te producten te leveren met een hoge kwaliteitsstandaard. Vragen? Neem vrijblijvend contact met ons op.
Meeuws, Zwanenveld, Techniek, Zwatec, Almelo, Overijssel, serieproductie, serieproducties, producties, gespecialiseerd, specialist, mechanisch, design, engineering, project, projecten
22231
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-22231,stockholm-core-1.0.8,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-3.0.1,ajax_fade,page_not_loaded,menu-animation-underline,header_top_hide_on_mobile,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
Titel Afbeelding

OVER ONS

ZWATEC BUILT TO PERFECTION

Meeuws Zwanenveld richtte Zwanenveld Techniek op in 1999, wat uiteindelijk Zwatec werd. Meeuws heeft in zijn ondernemersjaren een stevig fundament gelegd. In 2013 is Zwatec overgenomen door Jeroen Zweers en Jan Noeverman, Zwatec is in deze jaren uitgegroeid tot één adres voor engineering én (serie)productie.

Zwatec is gespecialiseerd in mechanisch design engineering, wij zijn in staat om in korte tijd producten te leveren met een hoge kwaliteitsstandaard. Wij hanteren een samenwerkingsverband met onze opdrachtgevers waarbij we opdrachten project- en proces gestuurd benaderen: alleen hierdoor kan een kwalitatief kloppend eindproduct ontstaan.

110

% ONDERSCHEIDEND

251

PROJECTEN

178

TEVREDEN KLANTEN

110

% NAUWKEURIG